Even voorstellen

Rob Sloekers, 6 maart 1970, Standdaarbuiten
Getrouwd met Astrid (docent Wiskunde); vader van twee AJAX fans; Wouter (15jr) en Jochem (13 jr). Woonplaats Steenbergen.
Werkzaam bij de Koninklijke Landmacht op het impresariaat  vd militaire muziek. Ik ben hier projectofficier-producent voor de orkesten van met name de Landmacht (Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’ en Regimentsfanfare Garde Grenadiers en Jagers).
Naast dirigent bij NEO ben ik dirigent van Fanfareorkest Concordia (Krimpen ad IJssel) en de Concertharmonie van Muziekvereniging Roosendaal.

Wow wat een prachtige energie zit er in dit orkest. De afgelopen repetities voelden voor mij  aan als een warm bad. Dit is een erg leergierig orkest en de sfeer zou ik willen beschrijven als gemoedelijk en vriendschappelijk. Hier ga ik mij thuis voelen.
Daarnaast mag NEO trots zijn op de mooie orkestbezetting en leeftijdsopbouw . Een prachtig boeket van diverse  generaties mensen met een prima instelling. Ik voel mij bevoorrecht om het stokje van Gerard te mogen overnemen. Zeker niet in de laatste plaats omdat hij een verzorgt orkest achterlaat. Een orkest waar met liefde aan gewerkt is.
Dankjewel Gerard.
Verder hoop ik met jullie de ze succesvolle lijn door te kunnen trekken. Ik probeer dit op een bereikbare maar ook zeker op een vooruitstrevende manier aan te pakken. In het verlengde van Gerard zijn afscheidswoorden.
Wel is het belangrijk om onze jonge generatie muzikanten de tijd te geven  aan te kunnen haken en natuurlijk ook onze gewaardeerde studenten op een muzikaal verantwoorde manier aan het orkest te kunnen blijven binden. We blijven werken vanuit een sterk collectief waarbij ieders bijdrage meer dan gewaardeerd is.
Met een jubileum jaar voor de boeg zal het podium veelvuldig gezocht worden. We doen dat niet alleen frequent, maar natuurlijk ook vanuit een  muzikaal goed plan. Dat plan zijn we nog volop aan het vormgeven. Zodra we hier meer inhoudelijk over te melden hebben laten we dit vanuit de concert en of muziekcommissie weten. Er zal af en toe best veel van het orkest gevraagd worden. Ook hier geldt dat we gedoseerd moeten omgaan met tijd en ambitie. Doel is hierbij mooie muziek en vriendschap voortdurend als basis te nemen.

Ik kijk uit naar een mooie samenwerking.

Als je mij graag volgt of gewoon nieuwsgierig bent: 
https://www.linkedin.com/in/rob-sloekers-a5884551/

Je kunt me ook uitnodigen op facebook.